Hoitajakutsu- ja henkilöturvajärjestelmät

Apu oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Securi toimittaa ja kehittää laadukkaita ja monipuolisia teknisiä turvajärjestelmiä ja ratkaisuja hoivatyöhön sekä yksin työskenteleville.
Palvelutaloille ja sairaaloille toimitamme sekä turvallisuuden kokonaisratkaisuja että yksittäisiä palveluita, kuten hoitajakutsu- ja turvapuhelinratkaisuja, paikannukseen liittyviä kulunvalvontapalveluita, kameravalvontajärjestelmiä jne.

9Solutions-hoitajakutsu- ja henkilöturvajärjestelmä

9Solutions-sovellusalustalle kehitetty hoitajakutsu- ja henkilöturvajärjestelmä tarjoaa ennenkokematonta suorituskykyä, ominaisuuksia ja joustavuutta asennuksen, ohjelmoinnin ja ylläpidon suhteen – sekä tietysti käytön helppoutta ja mukavuutta. Se voi toimia samanaikaisesti esimerkiksi hoitajakutsujärjestelmänä, muistisairaiden valvontajärjestelmänä, henkilökunnan päällekarkaushälytysjärjestelmänä ja pienimuotoisena kulunvalvontajärjestelmänä ohjaten samalla esimerkiksi sähköovia ja automaattiovien ovipumppuja sekä koneiden ja laitteiden paikannusjärjestelmänä.

9Solutions-järjestelmän langalliset ja langattomat painikkeet mahdollistavat hätä- ja lisäapukutsut missä tahansa kiinteistössä. Näin asiakkailla on liikkumisen vapaus ja hätätilanteessa avunsaanti on turvattu kaikkialla kohteessa. Koska järjestelmä perustuu reaaliaikaiseen paikannukseen, hätä- tai lisäapupyyntöön liittyy automaattisesti paikkatieto.

Palvelu mahdollistaa ihmisarvoisen elämän myös muistisairaille. Järjestelmä valvoo huomaamatta, reaaliajassa asiakkaiden liikkeitä. Mikäli he liikkuvat sallituilla alueilla kiinteistön sisällä tai pihamaalla mitään ei tapahdu – mikäli he taas poistuvat alueelta, seuraa automaattisesti hälytys hoitohenkilökunnalle sovitulla tavalla.  Järjestelmä mahdollistaa myös perinteisen ovivalvonnan. Sallitut alueet voidaan määrittää ryhmä- tai jopa henkilökohtaisesti. Ne voidaan myös sitoa kellonaikaan ja viikonpäivään.

Hälytys voidaan helposti ohjata esimerkiksi matkapuhelimeen tekstiviestinä, 9Solutions-matkapuhelinsovellukseen, käyttöliittymään, käytävänäytöille tai hälytyskeskukseen. Hälytysten ohjaus voidaan määritellä esimerkiksi hälytyksen tekijän, tekijän sijainnin, kellonajan tai viikonpäivän perusteella.

9Solutions-järjestelmään voidaan helposti liittää esimerkiksi painemattoja, infrapunatunnistimia tai talotekniikkaa. Kaikki ulkoisilta hälyttymiltä tulevat hälytyksen voidaan käsitellä yhtä monipuolisesti kuin järjestelmän vakio-ominaisuuksiin kuuluvat hälytykset.

Kaikkia asennettuja järjestelmiä valvotaan vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.